Skip to content

Fraké gevelbekleding

Sier je gevel en laat je hart veroveren door Fraké. Fris, Stijlvol en exotisch. Fraké gevelbekleding geeft je gevel een stijlvol en karakteristiek uiterlijk. Deze houtsoort is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in het verre West-Afrika. De donkere vlammen van de snelgroeiende loofhoutsoort Fraké zijn goed zichtbaar en de subtiele pineholes verklappen de liefde voor mens, dier én insecten. De bijzondere structuur en kleine pinholes in dit houtsoort zijn tijdens de groei van de boom gecreëerd door minuscule insecten. Maar wees gerust; de beestjes hebben hun huis verlaten bij de verwerking van het hout. Fraké is “fout-vrij” hout en draagt het OLB of FSC-certificaat. Legaal ingekocht en met respect voor de natuur.

Fraké gevelbekleding

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wil je een tropische houtsoort die een strakkere uitstraling heeft? Ga dan voor broertje Ayous met zijn strakke en onopvallende look. Welke keuze je ook maakt; met onze luxe gevelbekleding draag jij altijd een steentje bij aan een eerlijke toekomst voor mens en natuur. Zeg nou zelf, dat is toch top!

Profieltypes:

– Kode 1
– Kode 2
– Kode 1.2
– Kode 2.2
– Kode 2.2A
– Kode 3.2
– Syde
– Blind Syde
– Slim Syde
– Sysk
– Dobbel Romby
– Trapy
– Fisky

Ontdek onze houtprofielen
Prowood houtsoort samples

Samples aanvragen

Wij begrijpen dat het lastig is om de perfecte houtsoort te kiezen voor jouw gevelbekleding, vooral met alle verschillende kleurcoatingen en houtprofielen die we bieden. Daarom is het mogelijk om bij ons samples aan te vragen.

Vraag nu je samples aan