Skip to content

Ayous gevelbekleding

Licht en modern. Met thermo Ayous gevelbekleding geef je jouw gevel een strakke en natuurlijke uitstraling. Dit lichtgewichtje is een populaire tropische houtsoort afkomstig uit het bijzondere Kameroen in het westen van Afrika.

Voor velen is Ayous houten gevelbekleding favoriet door zijn isolerende werking, onopvallende houttekeningen en strakke uitstraling. Ook de lange levensduur na thermo modificatie maakt het een populaire houtsoort voor gevelbekleding.

Met hart voor eerlijk hout kopen wij Ayous in onder het OLB en/of FSC-certificaat. OLB en FSC respecteren moeder natuur én het bos waar de bomen staan. Net als wij!

Ayous gevelbekleding

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Benieuwd of thermisch gemodificeerd Ayous geschikt is voor jouw gevel? Informeer dan naar onze mogelijkheden, profielen en gepatenteerde Woodcream coating voor Ayous. Een houtsoort met open structuur en egale kleur die je ook nog eens eenvoudig kan monteren.

Profieltypes:

– Kode 1
– Kode 2
– Kode 1.2
– Kode 2.2
– Kode 2.2A
– Kode 2.3
– Syde
– Blind Syde
– Slim Syde
– Sysk
– Romby Tynn
– Dobbel Romby Tynn
– Romby Stor
– Dobbel Romby
– Trapy
– Fisky
– Vanlig

Ontdek onze houtprofielen
Prowood houtsoort samples

Samples aanvragen

Wij begrijpen dat het lastig is om de perfecte houtsoort te kiezen voor jouw gevelbekleding, vooral met alle verschillende kleurcoatingen en houtprofielen die we bieden. Daarom is het mogelijk om bij ons samples aan te vragen.

Vraag nu je samples aan