Skip to content

Douglas gevelbekleding

Puur en opvallend. Gevelbekleding van Douglas hout is een ware eye-catcher aan je gevel. De houtnerven van de Douglas spar zijn herkenbaar en geven bijzondere tekeningen aan het hout. Deze ruwe houtsoort uit de bossen van Frankrijk en Duitsland groeit snel, dát is te zien aan zijn prachtige levenslijnen, scheuren en groeven. Douglas is een echte “natural beauty”, draagt het FSC® en PEFC® keurmerk en is één van de twee houtsoorten die we onbehandeld aanbieden. Zelfs onbehandeld gaat Douglas hout namelijk 5 tot 10 jaar mee. Dat is niet alleen puur en natuurlijk, maar ook nog eens duurzaam!

Douglas gevelbekleding

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ga je voor een strakke uitstraling met Douglas gevelbekleding zwart of voor een sfeervolle warme uitstraling met de oorspronkelijke roze kleur? Wat je ook kiest; Je moet in ieder geval verliefd zijn op de charmante Douglas houtsoort én het Vanlig profiel. Dit is namelijk de enige profielmatch voor Douglas hout.

Profieltypes:

– Vanlig

Ontdek onze houtprofielen
Prowood houtsoort samples

Samples aanvragen

Wij begrijpen dat het lastig is om de perfecte houtsoort te kiezen voor jouw gevelbekleding, vooral met alle verschillende kleurcoatingen en houtprofielen die we bieden. Daarom is het mogelijk om bij ons samples aan te vragen.

Vraag nu je samples aan