Skip to content

Wij werken hard aan duurzame oplossingen voor jouw huis. Onze houten gevelbekleding verandert je huis in een modern, natuurlijk en elegant thuis. Daarnaast biedt bouwen met hout niet alleen een duurzaam alternatief, maar is het ook kostenefficiënt en tijdbesparend.

Met passie en hout dragen we bij Prowood bij aan een betere wereld.

Dat klusje klaren we zelf!

Wij houden niet van nonsens, teveel schakelen en plannen. Daarom doen wij alles volledig zelf en in eigen huis, nou ja, productiehal. Van houtinkoop (die wordt door ons zelf gedaan), het schaven en zagen van de verschillende profielen, voorbehandelen (borstelen), coaten noem het maar op! Zodra het ruwe hout aankomt in Panningen, gaat deze de deur pas uit als hij klaar is en gereed is om toegepast te worden bij de eindgebruiker.

Op deze manier hebben wij (bijna) geen tussenkomst van derden en kunnen wij snelle en strakke levertijden garanderen! Daarbij staat flexibiliteit hoog bij ons op de ladder! Een plankje meer of minder bestellen? Dat kan! Last-minute toch een andere coating op de planken? Geen probleem! Doordat wij alles in huis regelen, kunnen wij snel schakelen en zorgt onze kwaliteitscontroleur dat iedere levering die eruit gaat, 100% naar wens is! Zo werken wij duurzaam, volledig én snel!

Prowood voordelen!

1

Maatwerk!

2

Snelle levertijden

3

Alles in huis

4

Flexibel

5

Korte bouwtijd

6

Unieke coating

Lees meer over onze voordelen

Benieuwd uit welk hout wij zijn gesneden? Get in touch.