Skip to content

Sla de nagel op z’n kop.

Het zal je niet verbazen maar de bolkopnagels hebben een bolle kop. De kop van de geribbelde bolkop is groter dan die van de platkop. Dit maakt dat die beter aan trekt en dus makkelijker op het hout blijft liggen. Na het monteren blijf je de kop zien, je slaat deze dus nooit in het hout.

Waar de platkop het beste matcht met gekleurd hout, past de bolkop het beste bij ongekleurd hout. Er is namelijk een kleine kans op beschadiging. Dit komt omdat de oppervlakte waarop je slaat wat kleiner is. Dit maakt de impact van de slag wat groter.

We bieden de bolkop aan in verschillende varianten. Ongekleurd, in 3 RAL kleuren en geborsteld. De geborstelde nagel past weer perfect bij onze vergrijzer GREYER. Door deze structuur valt de nagel hier bijna niet op!

Bolkop geborsteld

Ga jij voor de geborstelde variant van de bolkopnagels? Perfect voor bij onze vergrijzer GREYER. Verkrijgbaar op rol of los in een doos. Hierbij heb je de keuze uit 3 lengtematen: 45mm, 50mm, 65mm.

– Verkrijgbaar op een rol of los in de doos
– Per 200 stuks
– Materiaal RVS/A4
– Met een dikte van 2,6mm en lengte van 45, 50, of 65mm

Bolkop ongekleurd

De bolkopnagels zijn ook ongekleurd verkrijgbaar, op rol of los in een doos. Hierbij heb je de keuze uit 3 lengtematen: 45mm, 50mm, 65mm.

– Verkrijgbaar op een rol of los in de doos
– Per 200 stuks
– Materiaal RVS/A4
– Met een dikte van 2,6mm en lengte van 45, 50, of 65mm

Bolkop in RAL kleur

De bolkopnagels zijn bij ons verkrijgbaar in 3 RAL kleuren. Zwart mat (RAL 9005), grijs mat (RAL 9007), bruin mat (RAL 8007).

– Verkrijgbaar op een rol (Ø 6,0MM 2,9 X 50MM INOX A4)
– Per 200 stuks
– Materiaal RVS/A4
– Met een dikte van 2,9mm en lengte van 50mm