Skip to content

Registreer jouw gevelbekleding en claim een gratis reinigingset.

Gefeliciteerd met je splinternieuwe gevelbekleding!

Jij gaat heerlijk genieten van de nieuwe gevelbekleding. Die mooie uitstraling van nu, die wil je natuurlijk goed blijven verzorgen. Zo ziet het hout er over een aantal jaar nog uit als nieuw.

Goed nieuws, hier hoef je bijna niets voor te doen! Registreer jouw gevelbekleding en regel zo jouw gratis reinigingsset door jouw gegevens en unieke code door te sturen met onderstaand contactformulier.

Na de registratie sturen we jou een herinnering wanneer de gevelbekleding toe is aan verzorging. We geven je onderhoudstips wanneer het voorjaar en de herfst weer voor de deur staan. Op deze manier is jouw gevelbekleding klaar voor het nieuwe seizoen!

We helpen je natuurlijk op weg zodat je dit klusje zelf kunt klaren. Brand je jouw handen hier liever niet aan? Dan schieten wij je graag te hulp!

Verkleuring van je gevelbekleding voor zijn? Ben er dan op tijd bij!

De Woodcream die we aanbrengen op het hout, zorgt voor de toffe kleur waar jij voor bent gevallen. Net zoals alle producten heeft het eens in de zoveel tijd een kleine reinigingsbehandeling nodig. Met de gratis reinigingsset die je ontvangt na registratie én onze onderhoudstips zorgen we er samen voor dat je nog jaren kunt genieten van jouw houten gevelbekleding.

Heb jij gekozen voor hout dat niet gecoat is met onze Woodcream maar wil je niet dat de gevelbekleding gaat verkleuren? Registreer je dan ook via onderstaand contactformulier, vul bij unieke code dan ‘ongecoat’ in. Je ontvangt dan ook onderhoudstips van ons!

Registreer en claim je gratis reinigingsset!