Skip to content

Voorbereiding is de sleutel tot succes.

‘Kwaliteit staat bij ons voorop’. Dat zegt natuurlijk iedereen, maar wij bewijzen het ook! Hoe dan? Qua productieproces, maar ook bij het bevestigen van de gevelbekleding. Een belangrijke stap die men nog wel eens vergeet, terwijl het uiteindelijk eindresultaat het visitekaartje is.

Het hout kan nog zo mooi behandeld zijn, maar wanneer het niet op de juiste manier bevestigd is zijn de voorbehandeling, coating en alle andere werkzaamheden vrijwel voor niks geweest.

Wij zorgen voor onze kwaliteit door een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen in ons standaardpakket, afgestemd op onze gevelbekleding. Zorgvuldig getest, en helemaal op de hoogte van alle in’s en out’s over de mogelijkheden. Waar nodig passen we maatwerk toe, zo kunnen we bevestigingsmaterialen leveren op de juiste specificatie en kleur.

Natuurlijk zijn aanpassingen op deze specificaties en/of kleuren ook mogelijk, zo blijven wij flexibel en kunnen wij voor elk project de juiste bevestigingsmaterialen leveren. Als je van hout, hout ben je bij ons op juiste adres.

Ontdek onze extra producten

Gevelbekleding alleen, dat bestaat natuurlijk niet. Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes! Met deze extra producten maak je het project compleet.